Vakfımız hayırlı olsun

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kuruluşunun 26. yıldönümünde hedeflerinden birini daha yaşama geçirme konusunda önemli bir adım attı.

"Anaokulundan Üniversiteye" hedefiyle çıktığı yolda anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise ve yurtlarını hizmete açan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, üniversite açma yolunda da "Bursa Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı"nın kuruluşunu gerçekleştirdi.

Vakfın Mütevelli Heyeti Buğra Küçükkayalar, Turgut Yalkı, Nihan Alpay, Prof. Dr. Füsun Kuter, Prof. Dr. Müfit Parlak, Süheyla Toppamuk, Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu da Buğra Küçükkayalar, Nihan Alpay, Süheyla Toppamuk, Ali Kara ve Doç. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoğlu'ndan oluşuyor.

ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifi olarak kuruluşun 26. yılında hedef ve hayallere giden yolda önemli bir projeyi daha yaşama geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Toplumda uyandırılan güven, saygı, yapılan çalışmaların niteliği, niceliği sayesinde, benzersiz kocaman aydınlanma yuvasına dönüşen Çağdaş Eğitim Kooperatifinin, vakfını da kurduğunu açıklayan Küçükkayalar, şöyle devam etti:

"Ortaklarımız, destekçilerimiz, bağışçılarımız ve çalışanlarımızla çeyrek yüzyıla harika çalışmalar sığdırdık. Daha yapacak çok işimizin, kat edecek uzun yolumuzun olduğunu biliyor, gerçekçi hedeflerle projelerimizi oluşturuyor ve planlıyoruz. Sırada üniversite var. Ülkemize ve Bursa'ya diğer eğitim kurumlarımızın olduğu gibi nitelikli üniversite kazandırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz."