Turgay Erdem'den ÇEK'e destek sözü

Turgay Erdem'den ÇEK'e destek sözü

Turgay Erdem'den ÇEK'e destek sözü

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne verdikleri desteğin süreceğini söyledi.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Müfit Parlak, Zafer Tolunay, Atakan Ünsal, Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, belediye başkanlığına seçilmesi nedeniyle Turgay Erdem'e nezaket ziyaretinde bulundu.

 Başkan Turgay Erdem'i tebrik eden, görevinde başarı dileğinde bulunan Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Nilüfer Belediyesi ile ÇEK arasındaki dayanışmanın dün, bugün ve yarınlarda da devam edeceğini kaydeden Küçükkayalar, şöyle konuştu:

"Nilüfer Belediyesi olarak bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. Verdiğiniz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ortak bir çalışma ile yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kültür merkezimize daha çok işlerlik kazandıralım. Kültür-sanat yaşamının kalbi burada atsın."

Başkan Turgay Erdem de, nezaket ziyareti için teşekkür etti, Nilüfer Belediyesi olarak Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yanında olmayı sürdüreceklerini ve projelerine destek vereceklerini söyledi.

ÇEK Görükle Kültür Merkezi'nde yapılacak tadilat çalışmalarına bir an önce başlanması gerektiğinin altını çizen Erdem, "Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeyi ve ortak projeler geliştirmeye hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz sürecek" dedi.

Fotoğraflar