Özel sektör ve STK iş birliği çalıştayı

Özel sektör ve STK iş birliği çalıştayı

Yeşim Grup'un Eylül ayında başlattığı "STK'lar ve Özel Sektör Temsilcileri, İş Birliği Platformunu Nasıl Geliştirebilir?" konulu çalıştayın ikinci oturumu, Bursa LÖDER Rahime Gazioğlu Hasta Konuk Evi ev sahipliğinde düzenlendi.

Özel sektör ve STK temsilcilerinin buluştuğu çalıştayın bu oturumunda, "Sosyal Sorumluluk: İmaj mı? Dünyayı Değiştirme İdeali mi?" başlığı altında ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoğlu'nun moderatörlüğünde önemli tartışmalar yapıldı.

Çalıştaya sivil toplum kuruluşlarından Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Türk Eğitim Vakfı, BUİKAD, TEMA Vakfı, Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği, Bursa Karapınar Kadınları Kooperatifi ve Uludağ Soroptimist Kulübü katılım gösterdi. Özel sektör temsilcileri olarak ise Orhan Holding, Eker, Uzay Pastanesi, Marsala Global ve Seger Auto yer aldı.

Katılımcılar, sosyal sorumluluk projelerinin imaj yaratma mı yoksa dünyayı değiştirme ideali mi olduğu konusunda fikir alışverişinde bulundular. Çalıştay, STK'lar ve özel sektör temsilcileri arasındaki iş birliğini güçlendirme ve sosyal sorumluluk projelerinde ortak hedefler belirleme açısından önemli bir platform sağladı.

Fotoğraflar