Kır Çiçekleri'nden 2019'a merhaba

Kır Çiçekleri'nden 2019'a merhaba

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu öğrencileri  (Kır Çiçekleri), Divan Otel'de düzenlenen yılbaşı partisinde "2019'a merhaba" dediler. Geceye, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan, kurum yöneticileri, gönüllü öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Yurt Müdürü Leyla Sevinç, geceyi düzenleyen ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan'a, katkılarını esirgemeyen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ise yaptığı konuşmada, Kır Çiçekleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "örnek bireyler olup toplum içinde değer verilen parmakla gösterilen kişiler olunuz. Geleceğiniz ne şekilde şekillenirse şekillensin önemli olan sizlerin aydın düşüncelerle bezenmiş olmanız ve çevrenizi aydınlatmanızdır." Dedi

Gecede kendi ördükleri amigurumi kalpleri konuklara hediye eden Kır Çiçekleri kısa zamanda ortaya çıkardıkları dans gösterisiyle izleyenleri büyüledi. 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve 3 Mart Ortaokulu müzik öğretmeni Bahadır Sevik'in şefliğinde Türk müziğinin bir birinden güzel eserlerini seslendiren Kır Çiçekleri korosu, yılbaşı pastasını kestikten sonra müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. 

Fotoğraflar