Kır Çiçekleri mezun oldu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin onur ve gurur abidesi olan Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan "Kır Çiçekleri" nin mezuniyet töreninde coşku ve hüzün bir arada yaşandı.

BUSİAD Evi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, Başkan Yardımcısı Süheyla Toppamuk, Yönetim Kurulu Üyeleri İpek Yalçın, Prof. Dr. Rüçhan Uz, Denetim Kurulu Üyeleri Şükran Yılmaz Soğukpınar, Özlem Kara Saribal, Yurt Yürütme Kurulu Üyesi Nilgün Can, Aral Alkan, Danışma Kurulu Üyeleri Buğra Küçükkayalar, Prof. Dr. Füsun Kuter kurum müdürleri, aileler ile öğrenciler katıldı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay yaptığı konuşmada, öğrencilerin azmi ve kararlılığını vurgulayarak, onların gelecekte de büyük başarılara imza atacaklarına olan inancını ifade etti. Alpay, projeye katkıda bulunan tüm gönüllülere, öğretmenlere ve bağışçılara teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Üyesi İpek Yalçın da projenin içinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, Kır Çiçekleri'ne başarı dileğinde bulundu.

Mezuniyet coşkusu ile yurttan ayrılmanın hüznünü yaşayan Kır Çiçekleri, örnek bir birey olarak ÇEK'i en iyi şekilde temsil edeceklerini ve yapılanları hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.

Kır Çiçekleri konuşmaların ardından mezuniyetlerini keplerini atarak ve mezuniyet pastasını keserek kutladı.

Öğrenciler, 3 Mart Eğitim Kurumları İngilizce öğretmeni Emir Tutal'ın DJ'lik yaptığı gecede bütün senenin yorgunluğunu ve stresini doyasıya eğlenerek attılar.

Fotoğraflar