"Çoban yıldızınız ÇEK olsun"

"Çoban yıldızınız ÇEK olsun"

"Çoban yıldızınız ÇEK olsun"

 

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Bursa Kuzey Yıldızı Rotary Kulübünün konuğu oldu.

Başkan Küçükkayalar, Podyum Davette düzenlenen gecede, kulüp üyelerine, Çağdaş Eğitim Kooperatifinin kuruluş amacı,  felsefesi, sosyal sorumluluk projeleri, -Kır Çiçekleri Okusun Diye ve ÇEKİMECE- bursluluk politikası, mali yapısı,  eğitim kurumlarının akademik, sosyal, sportif ve kültürel başarıları hakkında bilgiler verdi.

ÇEK'in sivil toplum örgütleri arasında en çok Rotarylerle dayanışma içinde olduğunun altını çizen Küçükkayalar, bugüne kadar maddi manevi birçok konuda Çağdaş Eğitim Kooperatifinin imecesine katkı sunan Rotarylere teşekkür etti, yeni projelerde ortak çalışma çağrısında bulundu.

Küçükkayalar, 24. kuruluş yıldönümünü kutlayan Çağdaş Eğitim Kooperatifinin,  eğitim kurumları, öğrencileri, çalışanları, ortakları ve gönüllüleriyle inanılmaz bir noktaya geldiğine dikkati çekerek, "ÇEK'te hedef ve hayaller bitmez... Çok daha iyi yerlere gelebilmek için elbirliğiyle çalışmalıyız, aydınlığa doğru yürüyüşümüzü sürdürmeliyiz" dedi.

Rotary üyelerine Çağdaş Eğitim Kooperatifinin sosyal sorumluluk projelerini -Kır Çiçekleri Okusun Diye ve ÇEK(İ)MECE- çok önemsediklerini anlatan Küçükkayalar,  şunları söyledi:

""Kır Çiçekleri, bizim en önemli sosyal sorumluluk projemiz. Onların solmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Dağ başlarından dere kenarlarında toplanmayı bekleyen Kır Çiçeklerinin yaşamına birlikte dokunalım.

ÇEKİMECE projesi ile köy okullarının fiziki koşullarını iyileştiriyor, çocuklara da akademik, sosyal, sanatsal ve kültürel destekler veriyoruz. Üç köyde yürüttüğümüz projeyi daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz.

Gerek bu projeler, gerekse diğerlerinde birlikte çalışmayı arzularız. Daha çağdaş ve daha aydınlık bir ülke için birlikte yol yürüyelim. Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Kuzey Yıldızının Çoban Yıldızı olsun."

Fotoğraflar