ÇEK'te dayanışma gecesi

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile eski dönem başkanlar, 26 Mayıs'ta yapılacak genel kurul öncesinde bir araya geldi.

Almira Otelde düzenlenen geceye, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, eski dönem başkanları Fevzi Topçuoğlu, Nejat Vardar, Mümin Ceyhan, Prof. Dr. Ulviye Özer, Ali Arabacı, Yönetim Kurulu üyeleri, Erdal Aktuğ, Prof. Dr. Füsun Kuter, Aral Alkan, Ali Kara, Asude Bilgin, Canan Şener, Cumhur Özcan, Doğan Yılmaz, Fehmi Enginalp, Hüseyin Bulun, Nihan Alpay, Rüçhan Uz, Rüyam Küçüksüleymanoğlu, Zafer Tolunay, Atakan Ünsal, Ahmet İncegül ile Denetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Eralp Atabek ve Murat Diyaroğlu katıldı.

Gecede, ÇEK tarihine ışık tutan "Başkanlarla ÇEK tarihi" çalışmasından kısa bir bölüm izlenmesinin ardında Başkan Küçükkayalar, eski başkanlara film cd'sini takdim etti.

Başkan Buğra Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifinin mali yapısı, yürütülmekte olan ve yeni dönemde yaşama geçirilecek projeler hakkında bilgiler verdi.

Fotoğraflar