ÇEK'e bir ödül de Rotarylerden

ÇEK'e bir ödül de Rotarylerden

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne, sosyal sorumluluk projesi ÇEKİMECE'ye Çağdaş Gazeteciler Derneği'nce verilen "Eğitim" ödülünün ardından bir ödül de Rotary kulüplerinden geldi. ÇEK, eğitime katkılarından dolayı "Toplum Hizmetleri" ödülüne layık görüldü.

       Ramada Otel'de düzenlenen törene, ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Kuter, ÇEK eski Başkanı Prof. Dr. Ulviye Özer, UR 2440. Bölge Bursa Rotary Kulüpleri başkanları ile üyeleri katıldı.

       Ödül töereninin açılışında konuşan Bursa Rotary Kulübü Toplum Hizmetleri Komite Başkanı Mert Dönmez, eğitim alanında yaptığı çalışmaları takdirle izledikleri ÇEK'in 3 Mart Eğitim Kurumları bilişim laboratuvarına sundukları katkının deva edeceğini söyledi.

       Bursa Rotary Kulübü Başkanı Ezel Zeydanlı, Atatürkçü, çağdaş ve demokrat bireyler olarak yetişen ÇEK'li öğrencileri, ülkenin geleceği açısından çok önemsediklerine işaret etti. Zeydanlı, ÇEK'in, sosyal sorumluluk projeleriyle ekonomik nedenlerle okuma olanağından yoksun çocuklara dokunmayı da anlamlı bulduklarını ifade etti.

       Konuşmaların ardından Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar'a "Toplum Hizmetleri" ödülü takdim edildi.

       Küçükkayalar, ÇEK tanıtım filminin izlenmesinden sonra yaptığı konuşmada, Çağdaş Eğitim Kooperatifi ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, bunda katkısı olan başkan ve üyelere şükranlarını sundu.

       ÇEK'in kuruluş amacı, felsefesi, sosyal sorumluluk projeleri, -Kır Çiçekleri Okusun Diye ve ÇEKİMECE- bursluluk politikası, mali yapısı,  eğitim kurumlarının akademik, sosyal, sportif ve kültürel başarıları hakkında bilgiler veren Küçükkayalar, Rotaryler ile birlikte yapılmakta olan ve yapılabilecek çalışmalar/projeler üzerinde durdu.

       Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sivil toplum örgütleri arasında en çok dayanışma içinde oldukları Rotarylere, var olan ve yeni oluşturulacak projelerde ortak çalışma çağrısında bulundu, ÇEK imecesine de destek istedi.

Fotoğraflar