ÇEK, BUİKAD'ı ağırladı

Bursalı İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Başkanı Şeyda Şençayır, Kır Çiçekleri için "Cumhuriyet'in 100. Yılında 100'lerce Güçlü İş Kadını" mottosuyla projeler üretmek, verdikleri destekleri artırarak devam ettirmek istediklerini söyledi.

BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeyda Şençayır, Başkan yardımcıları Zuhal Aslı Saka, Nazan Akıncı ÇEK Başkanlığına seçilen Nihan Alpay'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleşen ziyarette, ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Kaya, Denetim Kurulu Üyesi Şükran Yılmaz Soğukpınar hazır bulundu.

BUİKAD Başkanı Şençayır, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sosyal sorumluluk projesi Kır Çiçekleri Okusun Diye'yi çok önemsediklerine dikkati çekerek, "BUİKAD olarak önceliğimizi iş kadınlarına ve iş kadınlığına aday kız öğrencilere destek vermek olacak. Bu doğrultuda Kır Çiçekleri için yeni projeler üreteceğiz" dedi.

ÇEK Başkanı Alpay'da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ÇEK'e ve Kır Çiçeklerine verdikleri destekler, sağladıkları katkılar nedeniyle BUİKAD üyelerine teşekkür etti.

 

Fotoğraflar