ÇEK ailesinde mutluluk ve coşku

ÇEK ailesinde mutluluk ve coşku

Çağdaş Eğitim Kooperatifi ailesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96.  yıldönümü coşkusunu,  3 Mart Eğitim Kurumları bahçesinde yaptırılan Atatürk heykelinin açılışıyla taçlandırdı.

Bir yanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, diğer yanda Atatürk heykelinin açılışı... Öğrenciler, öğretmenler, veliler, ortaklar ve çalışanlardan oluşan ÇEK ailesi, kutlamalarda mutluluk ve coşkuyu bir arada yaşadı.

3 Mart Beşevler Anaokulundaki törende, Cumhuriyetin minik bekçilerinden oluşan koro, seslendirdikleri güzel parçalar ve marşlarla anne babalarını coşturdular.

3 Mart Eğitim Kurumları Yerleşkesindeki 29 Ekim kutlamaları öncesi Atatürk heykelinin açılışı yapıldı.

Açılış töreninde, ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, eski Başkan Prof. Dr. Ulviye Özer, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Füsun Kuter, Doğan Yılmaz, Atakan Ünsal, Aral Alkan, öğrenciler, öğretmenler, veliler hazır bulundu.

3 Mart İlkokul - Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş, Çağdaş Çocuk Kooperatifinin projesi olan Atatürk heykelinin yapımına katkı sunan okul aile birliği ile ÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan'a teşekkür etti.

Açılışın ardından veliler gruplar halinde, okul katlarında sahnelenen "Cumhuriyet Yolculuğu"na çıktılar. Milli mücadelenin her evresinin öğrenciler tarafından canlandırıldığı yolculukta, duygusal anlar yaşandı.

29 Ekim kutlamaları, okul bandosunun bahçedeki gösterileriyle sonlandı.

 

Fotoğraflar