Çağdaş Eğitimde 22. Yıl

"Geleceğin aydınlık Türkiye'sine çağdaş, laik, demokrat, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı aydın insanlar, özgür düşünen bireyler yetiştirerek katkıda bulunmak, toplumun eğitim konusunda bilinçlenmesine ve duyarlı hale gelmesini sağlamak." hedefiyle çıktığımız yolda bugün, 21 yılı geride bırakıyoruz.

 

"Aklın ve bilimin" rehberliğinde başlattığımız yürüyüşte hep yanımızda oldunuz. Desteklerinizi esirgemediniz bizden. Kiminiz küçük, kiminiz büyük... Kiminiz binalar inşa ettirdi, kiminiz düşüncesi, bilgisiyle katkıda bulundu, kiminiz de dişinden tırnağından artırıp verdiğiniz burslarla katıldınız "ÇEK İmecemize..." Onlarca, yüzlerce çocuğumuza kol kanat gerdiniz, eğitimin destekçisi ve gönüllüsü olarak adınızı ölümsüz kıldınız.

 

"Daha çağdaş başka bir geleceği mümkün" kılma adına inancımız ve umudumuzu da yanımıza alarak yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın çok daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için birlikte okullar ve yurtlar yaptık.

 

Kuruluşumuzun 22. yılında umutlarımızın yeşermesine neden olacak sevincimize sizleri de ortak etmek istiyoruz.

 

2017-2018 eğitim-öğretim yılında liselerimizi de - 3 Mart Anadolu 3 Mart Halil Güleç Fen- hizmete açıyoruz.

 

"Anaokulundan Üniversiteye çağdaş eğitim-öğretim ve yan kurumlarını açmak ve işletmek"  sloganımızın gerçekleşmesine bir adım kaldı. 

 

Fırtınalı bir okyanusta "Düşüncede ve yaşamda daha çağdaş bir Türkiye..." için yol alan Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin bugünlere gelmesinde katkılarını esirgemeyen siz değerli üyelerimize, kişi, kurum ve kuruluşlara, emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Atamızın deyişiyle, "Uygarlık yolunda yürümek ve başarılı olmak yaşam koşulumuzdur."

Saygılarımızla.

 

Buğra KÜÇÜKKAYALAR

Çağdaş Eğitim Kooperatifi

 Yönetim Kurulu Başkanı