Alanlardan salona Cumhuriyet coşkusu

Alanlardan salona Cumhuriyet coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesi ve değerlerini sahiplenen, aydınlanma meşalesi ve eğitim ışığını gelecek nesillere taşıyan Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumları, Cumhuriyet Bayramı'nı görkemli bir balo ile kutladı.

        3 Mart Azizoğlu İlkokulu - Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş,  Podyumpark Davet Salonu'nda düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, her yıl okulda, akşamı da Nilüfer Belediyesi'nin yürüyüşüne katılarak yapılan etkinliklere, "Cumhuriyet Balosu"nu ilave ederek, kutlamaları alanlardan sonra salonlara da taşıdıklarını söyledi.

       Velilerin cumhuriyet balosuna katılarak destek verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Okumuş, "Cumhuriyetimizin aydınlık yolunda inançla ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Cumhuriyeti Atatürk ve silah arkadaşları kurdu, yaşatacak olanlar bizleriz" dedi.

       Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da, ÇEK'in, Bursa Mimar ve Mühendis İş İnsanları Derneği (BUMİAD) tarafından "Cumhuriyet Ödülü"ne layık görüldüğünü, Cumhuriyet değerlerimizin korunması gereken bir dönemde bu ödülün verilmesinin, çok önemli ve anlamlı olduğuna işaret etti.  

       Kuruluşundan günümüze ÇEK'e katkı koyan tüm gönüllüleri kutlayan Küçükkayalar, Cumhuriyet aydınlanmasına durmadan dinlenmeden 22 yıldır devam eden yürüyüşün hep birlikte sürdürüleceğini ifade etti.

      Konuşmanın ardından drama öğretmeni İbrahim Zeki Karabulut, Cumhuriyet ile ilgili bir sunumda bulundu.

      Okul öğretmenlerinin muhteşem vals ve zeybek oyunun ardından Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

      Balo, Cumhuriyet pastasının kesimiyle sonlandı. 

Fotoğraflar