3 Mart enerjisini güneşten alacak

3 Mart enerjisini güneşten alacak

Çekirge Rotary Kulübü'nün desteğiyle yapılacak olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi 3 Mart Eğitim Kurumları güneş enerjisi dönüşüm projesinde sona gelindi.

      Çekirge Rotary Kulübü Başkanı Dr. Hakan Oka, 10 kW'lık güneş enerjisi paneli projesine katkı amacıyla Deluxe Salonu'nda verilen brunchta, yürütmekte oldukları çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

      Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, bugüne kadar maddi manevi birçok konuda Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne destek veren Rotarylere teşekkür etti.

      ÇEK'in kuruluş felsefesi, yapılan çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında katılımcılara bilgi veren Küçükkayalar,       "Anaokulundan Üniversiteye..." felsefesiyle çıkılan yolda, dayanışma kültürünün en güzel örnekleri sayesinde yurtlar ve eğitim kurumları kazandırıldığını anlattı.

      Küçükkayalar, "Kır Çiçekleri Okusun Diye" ve "ÇEKİMECE" projelerini çok önemsediklerine dikkati çekerek, şöyle konuştu:

      "Kır Çiçekleri, bizim en önemli sosyal sorumluluk projemiz. Onların solmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Dağ başlarından dere kenarlarında toplanmayı bekleyen Kır Çiçeklerinin yaşamına birlikte dokunalım.

      ÇEKİMECE projesi ile köy okullarının fiziki koşullarını iyileştiriyor, çocuklara da akademik, sosyal, sanatsal ve kültürel destekler veriyoruz. Üç köyde yürüttüğümüz projeyi daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz."

Fotoğraflar