ÇEK Ortak Yaşam Vakfı'nı Ağırladı

ÇEK Ortak Yaşam Vakfı'nı Ağırladı

Bursa'nın aydınlığa açılan penceresi Çağdaş Eğitim Kooperatifi, İstanbul Ortak Yaşam Vakfı'ndan gelen konuklarını ağırladı.

3 Mart Eğitim Yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette, Ortak Yaşam Vakfı Başkanı Yusuf Doğan, üyeler Abdurrahman Akalın, Doğan Erdem, Mustafa Gümüş ve Cemil Orkunoğlu, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, önceki dönem başkanlarından Nejat Vardar, Yönetim Kurulu üyesi Kubilay Aydın ve Mali İşler Müdürü Naciye Semerci yer aldı.

Başkan Nihan Alpay, konuklara yaptığı sunumda, ÇEK'in kuruluş amacı, mali yapısı, sosyal sorumluluk projeleri, yürütmekte olduğu çalışmalar ile hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Öğle yemeğinin ardından 3 Mart Azizoğlu İlkokul- Ortaokulu, 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi- Anadolu Lisesi, 3 Mart Beşevler Anaokulu, Güler- Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu, Görükle Yükseköğretim Öğrenci Yurdu ve ÇEKSANAT Görükle Kültür Merkezini ziyaret eden konuklar, ÇEK'in eğitim modelinin Türkiye'nin her noktasında yaygınlaşması gerektiğini söylediler.

Kurumlarla ilgili ayrıntılı bilgiyi kurum müdürlerinden alan konuklar, modeli İstanbul'da yaşama geçirmek istediklerini söylediler.

Konuklar gerek yönetsel gerekse eğitsel anlamda Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin hayranlık uyandıran bir kurum olduğuna dikkati çekerek, İstanbul'da da bu başarıyı yakalamak için çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Fotoğraflar